Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Четверо громадян України, які постраждали внаслідок ДТП в Румунії, перебувають у шпиталі

За повідомленням Посольства України в Румунії, станом на першу половину дня 17 квітня ц.р. госпіталізованими залишаються четверо громадян України, які постраждали внаслідок ДТП 16 квітня ц.р. біля румунського міста Бакеу, їм надається необхідна медична допомога. Про це Гал-інфо повідомив речник МЗС В.Кирилич.
Двоє з госпіталізованих українських громадян потребують хірургічного втручання. Операції заплановані на 17 квітня ц.р. Ще двоє громадян України у даний час очікують висновків румунських медиків, які мають прийняти рішення щодо можливості їх виписки вже сьогодні. Решта 38 пасажирів розміщені в гуртожитку місцевого ліцею та забезпечені харчуванням.
Співробітники консульського відділу Посольства України в Румунії та Генерального консульства України в Сучаві знаходяться на місці події з метою забезпечення відправки співвітчизників у другій половині дня 17 квітня ц.р. на Батьківщину.
З Чернівецькою обласною державною адміністрацією досягнуто домовленості про виділення комфортабельного автобуса для перевезення громадян України до місць проживання в Україні - у Києві та Броварах.
Справа перебуває на контролі в Посольстві України в Румунії, Генконсульстві України в Сучаві та в Департаменті консульської служби МЗС України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ