Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Четверо представників Львівщини готуються до участі в Іграх Нескорених

В Україні, й на Львівщині зокрема, триває підготовка національної збірної команди України, яка візьме участь у Іграх Нескорених (Invictus Games) у вересні 2017 року у Торонто (постанова КМУ № 347 від 11.05.2017).

Команда формується з українських військовиків, які отримали поранення під час виконання службових обов’язків та в зоні АТО.

Всього до національної команди увійшло 30 учасників – 18 ветеранів та 12 військовослужбовців Українських Збройних Сил. З цього числа сформовано основний та резервний склади – по 15 учасників. До основного складу української збірної увійшли й троє представників Львівщини, зокрема львів’яни Дмитро Сидорук, Роман Паньченко та Катерина Михайлова, які змагатимуться пріоритетно у стрільбі з лука. Ще 15 українських військовиків утворили резерв, серед них й Дмитро Афанасьєв, який також представляє Львівську область у змаганнях зі стрільби з лука.

В рамках підготовки до Ігор військові спортсмени Львівщини тренуються на Навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України у місті Львові (вул. Клепарівська, 39-а), спортивному стрілецькому клубі "Медін" Львівського національного медичного університету імені Д. Галицького (вул. Бічна Пекарська, 5а) та спортивному комплексі бази олімпійської підготовки «Динамо» обласної організації ФСТ «Динамо» України (вул. В. Янева, 10).

Навчально-тренувальні збори національної збірної команди України передбачено на  3-16 липня та 6-20 вересня цього року на водно-веслувальній базі ЦСК ЗС України у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ