Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Четверту каденцію Львівської обласної ради, скоріш за все, закінчать без свідків

Останнє засідання Львівської обласної ради четвертого скликання може відбуватися у закритому режимі, принаймні саме так рекомендуватиме обласним депутатам завершити свою чергову каденцію президія облради, яка відбулася 20 лютого, — повідомив „Гал-info” голова Львівської обласної ради Михайло Сендак. За його словами, завершальна сесія облради цього скликання відбудеться 22 лютого.
„Після подій, які відбувалися на 28 сесії, коли до облради увійшли працівники заводу „Львівсільмаш”, погоджувальна рада голів фракцій, яка була створена на минулому засіданні президії, провела своє розслідування, як кажуть, по гарячих слідах, і вирішила, що треба зробити усе для того, щоб не повторити подібного інциденту і під час останньої сесії”, — прокоментував Михайло Сендак.
За його словами, обласні депутати націлені на те, щоб вирішити якомога більше питань під час останнього засідання сесії ЛОР, отож президія облради винесе на голосування депутатів, щоб сесія обласної ради відбувалася без розминки, без перерви та політичних перипетій. Крім цього, президія ініціюватиме, щоб останнє засідання обласної ради відбувалося без представників засобів масової інформації. 
„Ми поставимо на голосування ряд питань, які з них будуть включені до порядку денного, ті й вирішимо, інші ж — залишаться уже депутатам наступної каденції”, — говорить Михайло Сендак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ