Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Члена Львівської організації Партії регіонів затримали за носіння холодної зброї

4 жовтня 2006 року близько опівночі у місті Львові біля ринку „Привокзальний” працівники патрульно-постової служби міліції попросили двох молодих чоловіків пред’явити документи, оскільки в одного з молодиків на ремені знаходився ніж. Одним із затриманих виявися член Львівської організації Партії регіонів Тарас Адамович, який пред’явив партквиток. На прохання працівників міліції показати дозвіл на носіння холодної зброї Тарас Адамович почав обурюватися, після чого був доставлений до Франківського райвідділу м. Львова до з’ясування обставин.  
 Близько першої години ночі до райвідділу міліції родичем Тараса Адамовича були надані документи про те, що ніж не є холодною зброєю, і затриманого відпустили.
При затриманні Тараса Адамовича та його колеги працівники міліції діяли згідно зі статтею 263 частини 2 Кримінального кодексу України „Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”. Повідомили у Департаменті зв’язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ