Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Члени молодіжних організацій НУ, БЮТ та УНБ Костенка-Плюща провели аналіз наявності молодіжної проблематики у виборчих програмах основних партій та блоків на виборах до ЛОР

Аналіз наявності молодіжної проблематики у виборчих програмах основних партій та блоків на виборах до Львівської обласної ради провели члени молодіжних організацій – члени молодіжних організацій партій-учасників блоку „Нашої України”, а також молодіжних крил БЮТ та Українського народного блоку Костенка-Плюща. На цьому наголосила голова ЛОО „Батьківщина молода” Наталя Лаврецька. БЮТ домагатиметься після проходження в раду збільшення допомоги матерям на народження дитини. БЮТ, за її словами, наполяатиме, щоб ця допомога не була разовою, а накопичувалася на особистому рахунку дитини до досягнення нею 18-річчя.
„На рівні Львівської області ми ініціюватимемо проведення цільових програм до пристосування шкіл та вищих навчальних закладів для потреб неповносправних дітей та молоді”, – зазначила Наталя Лаврецька.
Українська народна молодь блоку Костенка і Плюща після приходу в ради займеться комп’ютеризацією шкіл та боротьбою з корупцією у вищих навчальних закладах Львівщини.
У пунктах програми блоку „Наша Україна”, які стосуються молоді, в основному піднімають проблеми освіти та культури. Зокрема, як зазначив голова Християнсько-демократичного союзу молоді Олександр Ружицький, „Наша Україна” сприятиме завершенню входження вищих навчальних закладів у Болонський процес, а також потурбується, щоб кожен молодий спеціаліст був забезпечений першим робочим місцем.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ