Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Члени правління ЄБА запропонували Садовому включити до складу робочої групи ЛМР представника Асоціації, що виступатиме радником, впроваджуючи європейський досвід ведення бізнесу

Члени правління Західноукраїнської філії Європейської Бізнес Асоціації зустрілися з міським головою Львова Андрієм Садовим та радником міського голови з питань зовнішньоекономічної діяльності та іноземних інвестицій Тарасом Бурганом. Про це „Гал-info” повідомили в Європейській бізнес Асоціації.
Дана зустріч стала одним з кроків на шляху до налагодження тісної співпраці між Західноукраїнською філією Європейської Бізнес Асоціації та Львівською міською радою щодо створення сприятливих умов для іноземних інвесторів та розв’язання проблем, що стримують процес інвестування, а також формування привабливого інвестиційного іміджу міста Львова серед потенційних інвесторів. Даний аспект діяльності Західноукраїнської філії Асоціації  є надзвичайно важливим чинником, що впливає на рішення потенційного інвестора, який розпочинає власний бізнес в нашому регіоні, а значить і на створення нових робочих місць та збільшення надходжень до місцевого бюджету.
З метою проведення продуктивного діалогу та ефективного реагування на проблеми, з якими стикаються інвестори у Львові та Львівській області, члени правління Західноукраїнської філії Асоціації запропонували міському голові включити до складу робочої групи Львівської міської ради представника від Асоціації, що виступатиме радником, впроваджуючи європейський досвід ведення бізнесу. Зі сторони Львівської міської ради відповідальною особою за співпрацю з іноземними інвесторами, та Європейською Бізнес Асоціацією загалом, стане Тарас Бурган, радник міського голови з питань зовнішньоекономічної діяльності та іноземних інвестицій.
В результаті зустрічі члени правління Європейської Бізнес Асоціації та Андрій Садовий дійшли згоди щодо підписання Меморандуму про співпрацю між Західноукраїнською філією Європейської Бізнес Асоціації та Львівською міською радою. Андрій Садовий висловив сподівання, що даний документ слугуватиме також основою для співпраці з іншими установами та організаціями. Плануюється, що документ підпишуть протягом одного-двох місяців і діятиме він у 2006-7 роках. Зокрема раніше подібний документ уже діяв в області, однак міськрада не брала участі у цих домовленостях. Тепер планується, що Меморандум підпишуть ЛМР, ЛОДА, всі митниці, ЛТПП.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ