Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Члени Західноукраїнської філії Європейської Бізнес Асоціації обговорять із Садовим інвестиційний клімат Львова

18 травня у Львові відбудеться зустріч членів Західноукраїнської філії Європейської Бізнес Асоціації з міським головою Львова Андрієм Садовим на тему: „Львівська міська рада та інвестиційний клімат м. Львова. Налагодження партнерських стосунків між Львівською міською радою та Західноукраїнською філією Європейської Бізнес Асоціації”. Про це „Гал-info” повідомили в  Західноукраїнській філії Європейської Бізнес Асоціації.
Європейська Бізнес Асоціація була заснована в 1999 році як форум для обговорення та вирішення проблемних питань, з якими зустрічаються представники європейського бізнесу в Україні. До складу Асоціації входять понад 550 провідних європейських та міжнародних компаній, що працюють в Україні. Асоціація має міцні робочі стосунки з Європейською комісією та посольствами країн Європейського Союзу. Головна мета діяльності Асоціації - зміцнення зв’язків України з Європейським Союзом, а також сприяння створенню привабливого інвестиційного клімату для західних інвесторів в Україні.
Західноукраїнська філія Європейської Бізнес Асоціації розпочала свою діяльність у 2004 році.  На сьогодні Західноукраїнська філія об’єднує 72 компанії, в тому числі Кредобанк, Банк “Дністер”, Райффайзенбанк, SIKA Footwear, NESTLE, Kyivstar, Австрійські Авіалінії, Клуб ”Split-Lviv”, “Siemens”, SoftServe, Львівська текстильна компанія, Львівський інститут менеджменту та багато інших компаній, що знаходяться переважно у Львові та Львівській області, пропонуючи їм: колективний захист інтересів у центральних та місцевих органах державного управління України; регулярну інформаційну підтримку щодо процесів, які впливають на ведення бізнесу в Україні, а також семінари та презентації; культурні та соціальні заходи, що надають можливість представникам європейської бізнес спільноти зустрічатися неформально. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ