Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чохол на "Самсунг j6"

Унікальний чохол зі своїми фотографіями або аксесуар, виконаний на вашу дизайну стане стильним рішенням і відмінним подарунком для близьких і рідних.

В інтернет-магазині EndorPhone ви знайдете готові рішення для смартфонів samsung і зможете замовити чехол на «Самсунг j6» з індивідуальним дизайном.
Тепер ви можете отримати унікальний саме аксесуар з написом, фотографією з особистого архіву або вподобане зображення. Друк зображення здійснюється за японською технологією, нанесене зображення відрізняється високою точністю передачі кольору, чіткістю ліній і насиченістю фарб. Малюнок, нанесений на ваш новий чохол, буде захищений від втрати кольору і яскравості спеціальним прозорим покриттям.
Чохол на Samsung Galaxy J6 представлений в трьох варіантах:

  1. прозорий силікон;
  2. матовий пластик;
  3. ультратонкий пластик.

Силіконовий чохол

Чохол з силікону захистить ваш гаджет від відколів і серйозних поломок механізму при падінні. М'який кейс не просто надійна броня від подряпин, потертостей і вологи, але і стильне рішення. Друк на силіконовому чохлі проводиться на задній стороні аксесуара, бічні грані залишаються прозорими.
Кнопки, розташовані з боків, також закриваються чохлом для надійного захисту і довгої служби смартфона. Покриття не перешкоджає натискання і дозволяє користуватися смартфоном в стандартному режимі, не переживаючи за незручні падіння або удари. Роз'єми залишаються відкритими і точно збігаються з розрізами на чохлі.

Бампер з матового пластика з 3D малюнком

Чохол для Samsung Galaxy J6 з міцного пластику має приємні, матову поверхню.Матеріал не тільки покращує зовнішній вигляд гаджета, але і захищає його при падінні, ударі і попаданні вологи на корпус. Бампер виконаний з термостійкого пластика і приємний на дотик. Матова поверхня знижує ковзання, зменшуючи ризик вислизання телефону з руки.
Можливість 3D-друку дозволяє створити унікальний аксесуар з цікавим дизайном. Малюнок покриває задню поверхню пластикового кейсу і плавно переходить на бічні сторони. Замовити захисний аксесуар з 3D-печаткою можна на сайті інтернет-магазину EndorPhone.

Кейс з тонкого пластику з 2D печаткою

Чохол з тонкого пластику дуже зручний в щоденному застосуванні. Телефон чудово лежить в руці, а сам кейс, незважаючи на легкість і товщину матеріалу, відрізняється підвищеною стійкістю до ударів і надійно зберігає гаджет навіть при його падінні.
Малюнок наноситься на задній стороні кейса, а бічні грані залишаються прозорими. Кнопки, розташовані з боків і роз'єми залишаються відкритими для зручного використання.

Замовити чохол для «Самсунг j6»

Інтернет-магазин EndorPhone пропонує своїм клієнтам:

  • надійний, ударостійкий чохол з цікавим дизайном ;
  • унікальний аксесуар, виконаний на замовлення клієнта;
  • якісний друк фотографії або зображення на чохлі;
  • створення іменного аксесуара;
  • чохол з яскравим, насиченим малюнком і детальним промальовуванням всіх ліній;
  • оперативну обробку замовлення;
  • швидку доставку по Україні - замовлення буде у вас протягом 1-2 робочих днів;
  • безкоштовну консультацію менеджера.

Весь асортимент чохлів для «Самсунг j6» дивіться в каталозі магазина на сайті компанії по адресу -https://endorphone.com.ua/case-samsung-galaxy-j6-2018.
Для замовлення звертайтесь за телефоном, вказаним на сайті EndorPhone. Швидка доставка в будь-яке місто України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ