Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чоловік, який забив до смерті 2-річного сина своєї співмешканки, відсидить у тюрмі 14 років

Житель села Торське Заліщицького району Тернопільської області, який торік у липні жорстоко вбив 2-річного сина своєї співмешканки, засудили до 14 років тюрми. Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області.

Під час досудового розслідування з’ясувалося, що 32-річний чоловік сам повідомив правоохоронцям про смерть дитини. Заявив, що хлопчик помер вдома, а він знайшов його тіло. Проте виявлені гематоми свідчили про, що дитина зазнала тілесних ушкоджень. У вбивстві міліціонери запідозрили співмешканця матері загиблого малюка .

Виявилось, що 32-річний чоловік вже сидів за ґратами: провів там цілих 8 років за зґвалтування та задоволення статевої пристрасті неприродним способом. Повернувшись із тюрми,замешкав із жінкою, що мала 2-річного сина.

В той день, коли трапилась трагедія, пара була на дні народженні в родича. Коли поверталися додому, чоловік почав чіплятися до жінки, бо приревнував її. Сварка продовжилася і вдома, потім переросла в бійку. Коли жінка взяла на руки дитину, це не зупинило роздратованого чоловіка. Удари посипалися на хлопчика, вихопивши його з рук матері, він кинув маля на ліжко та продовжував лупцювати.

Підсудного визнали винним в умисному вбивстві малолітньої дитини, який той скоїв з особливою жорстокістю, і засудили до 14 років неволі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ