Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чому УНП повинна відповідати за зруйнований харківською міською владою пам’ятник? – Юрій Костенко

«Я не розумію, за що ми повинні платити відшкодування? За те, що харківська міська влада зруйнувала пам’ятник?» – про це в коментарі «Гал-info» повідомив голова УНП Юрій Костенко.
На думку Юрія Костенка, «ситуація, яка зараз розгортається довкола зруйнованого у Харкові пам‘ятного знака воїнам Української повстанської армії, це спланована міською «компанією» акція».
«Ми зверталися до всіх правоохоронних органів, щоб була забезпечена належна охорона цього пам’ятника. Проте наші вимоги не задовольнили», – зазначив голова УНП.
«Пан Добкін і його «компанія» – це одного поля ягоди, до речі, не українського, антиукраїнського, всі їхні дії спрямовані проти українського народу», – додав Юрій Костенко.
 Нагадаємо, що зранку 20 грудня, в Молодіжному парку Харкова невідомі знесли пам‘ятний знак на честь воїнів УПА. Лідер Євразійського союзу молоді Павло Заріфулін заявив, що відповідальність за організацію демонтажу пам‘ятника УПА в Харкові на себе взяло керівництво цієї ж організації. За словами заступника голови Харківської обласної організації УНП Віктора Козоріза, мер Харкова Михайло Добкін виставив рахунок обласній організації Української народної партії на суму 1441 гривня за відновлення зруйнованого в Харкові пам‘ятного знака воїнам Української повстанської армії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ