Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Чорнобильська лікарня просить призначити на посаду головного лікаря когось зі свого середовища

Колектив Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, що у Львові на вул. Дністровській (так звана Чорнобильська лікарня), звернувся до влади з проханням призначити на посаду головного лікаря когось зі свого середовища. «Це проханнями ми обов’язково врахуємо під час призначенні», - про це сьогодні, 18 березня, в коментарі Гал-інфо заявив начальник ГУ охорони здоров’я Львівської ОДА Сергій Федоренко.

«Ми справді отримали такого листа, який був адресований головному управлінню охорони здоров’я, голові Львівської ОДА та обласній раді. Тому під час обрання кандидатури на посаду головного лікаря ми обов’язково врахуємо думку трудового колективу. Також, оскільки це комунальне підприємство, ми візьмемо до уваги думку депутатського корпусу», - повідомив Сергій Федоренко.

Стосовно ж можливих кандидатур на цю посаду то Сергій Федоренко зауважив, що, враховуючи морально-етичний аспект, говорити про нове призначення ще не пасує: «Ми хочемо перечекати цей період - 40 днів по смерті, а потім повернемося до цього питання».

Він також додав, що це призначення повинно означити початок нових завдань перед колективом лікарні.

Нагадаємо, що екс-головний лікар Чорнобильської лікарні Олександр Миндюк 18 лютого цього року вчинив самогубство.

Чит. також «На посаду головного лікаря Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру вже є претенденти»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ