Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чорновіл вважає, що вона була у "чорних списках" Януковича

Журналістка Тетяна Чорновіл вважає, що вона була у "чорних списках" Президента Віктора Януковича. Про це вона заявила в інтерв'ю "Громадському ТБ".

На думку журналістки, останнім часом вона зробила кілька кроків, які дратували Януковича і членів його сім'ї. Чорновіл зазначила, що це стосується його резиденції.

Отож, в інтерв'ю "Громадському ТБ" Тетяна Чорновіл заявила, що уночі проти 25 грудня її побили за наказом Президента України Віктора Януковича. 

За її словами, останні три роки вона працювала винятково проти президента України Януковича і була у його "чорних списках". "Фактично три останніх роки я працювала проти однієї людини - це Віктор Федорович. Всі інші потрапляли у мої статті тільки тому, що працювали в його команді і в його інтересах, займали певне високе місце в ієрархії, його піраміді, тобто я була в його "чорних списках", - сказала активістка.

Відповідаючи на питання про те, чи вважає вона, що наказ про напад на неї віддав особисто Янукович, Чорновіл відповіла ствердно. "Зараз я вважаю, що так і було. Ймовірно, були й особисті причини, чому він віддав наказ щодо мене. Останнім часом я зробила кілька кроків, які дратували його і членів його сім'ї. Це стосується його резиденції", - розповіла журналістка.

Вона також додала, що не так важливо, хто власне скоїв напад. "Думаю, він знайшов людей для виконання цього завдання, які не були "засвічені" у моїх статтях і розслідуваннях", - сказала вона.

Також вона зазначила, що Захарченка підозрювала "тільки як виконавця волі Віктора Федоровича", оскільки такі люди "не є самостійними".

Як відомо, Чорновіл побили в ніч на 25 грудня. За даними міліції, журналістка їхала у власному автомобілі і її "підрізав" невідомий автомобіль темного кольору. Зловмисники витягли Чорновіл і побили, після чого дівчину кинули в кювет.

Міліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.296 КК України (хуліганство), після допиту Т.Чорновіл 26 грудня провадження було додатково кваліфіковано за ч. 2 статті 121 КК України (завдання тяжких тілесних ушкоджень).

Про це пише "Дзеркало тижня" за матеріалами Української правди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ