Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Чорний піар" проти "Львівтеплоенерго" загрожує відсутністю тепла у місті - представник підприємства

ЛМКП «Львівтелоенерго» стикнулося з «чорним піаром». Громадські організації активно поширюють серед мешканців заклики не сплачувати боргів, які начебто були списані. Про це сьогодні, 4 лютого, під час прес-конференції повідомив начальник служби обліку та збуту теплової енергії підприємства Олег Іващук.

 

За його словами, перераховані були тільки ті борги, які списувалися за ощадними книжками. Решта боргів треба повертати.

 

Також, каже Іващук, серед мешканці Сихова поширили листівки, у яких повідомили про скасування у суді двоставкового тарифу і закликали мешканців звертатися на підприємство за перерахунками. Крім того, людям роздають ксерокопії позовних заяв, у які можна додати лише своє прізвище і звернутися до суду з оскарженням двоставкового тарифу.  «Листівки не вказували на те, хто їх розповсюджував», – додав начальник служби.

 

Представник підприємства наголосив – двоставковий тариф чинний і законний доти, доки його не визнав незаконним суд. Суд наразі триває.

 

На думку Іващука  наслідком таких дій буде дискредитація влади, безлад у місті, заборгованість населення за тепло і відповідно, борги підприємства перед ДК «Газ України». А отже, виникне загроза теплопостачанню мешканців міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ