Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чотирилапі вихованці ЛКП «ЛЕВ» потребують прилаштування в сім’ї

Чотирилапі вихованці ЛКП «ЛЕВ» Чіба, Бася, Стьюі та Шурік потребують прилаштування в сім’ї.

Грайлива дворічна ЧІБА уже вакцинована та стерилізована донедавна проживала на вулиці, тепер у вольєрі №6. Чібка зовсім не худенька дівчинка, бо, мабуть, на вулиці всі її любили і підгодовували - за те, що гарна, і за те, що лапочка. Тільки додому ніхто так і не забрав. Тепер дім для неї шукаємо ми. Теплий, справжній, з хорошими людьми. І з прогулянками, бо рух, спорт, ігри і лежання в кульбабах - це її.

Однорічний СТЬЮІ – вакцинований та кастрований хлопчик, який за печеньку ладен на все. Він ще зовсім «зелений» і такий смішний. Юний, ще не сформований чоловічок, який дуже тягнеться до знань: навчився за один день гуляти на повідку, а за один урок з кінологом — команді “сидіти”. І друзів заводить швидко — кожен, хто його погладить, вже для нього друг. Нам дуже важливо, аби ця світла собача душа потрапила в хороші руки. В сім’ю, де його навчать добрим і правильним речам.

БАСЯ, якій також один рік – стерилізована та вакцинована, розтопить будь-яке серце. Так, оця маленька дівчинка, яка важить всього 11 кілограмчиків, могла б розчулити і переманити на сторону добра найзатятішого розбійника. Зазирає в очі і обіймає лапкою. Навіть великий друг, що проживає з нею в одному вольєрі, отримує від Басі порцію опіки - гріє його, коли холодно, і слідкує, щоб він усе доїдав до кінця. Хочемо, щоб цій дівчинці пощастило, і вона на собі відчула, як приємно, коли тебе люблять і про тебе турбуються.

Лагідне пташенятко ШУРІК – 5 років, кастрований, вакцинований.На вулиці йому було зовсім погано. Потрапив до нас знесиленим і занедбаним, мав дискомфорт у животику. Зараз від'їдається, роздивляється навкруги і тягнеться носиком до всіх людей. Добрий, чуйний, сердечний хлопчик. Уважний і дуже дружній. Напевно, всі люди мріють про таких синочків. І ось він стоїть перед вами. Візьміть його в сім'ю, бо він ще її ніколи не мав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ