Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чи користуються у Львові СМС інформуванням про транспорт ?

1/2
ЛКП "Львівавтодор" провело дослідження, чи користуються мешканці Львова послугою СМС інформування про час приїзду громадського транспорту, і чи сподобалося це нововведення. Подаємо деяку статистику.

З початку року послугою СМС інформування ро-час приїзду громадського транспорту скористалося вже 4967 містян, що надіслали 21246 СМСок. Серед них 2427 користувалися більше, ніж одного разу, а 478 надіслали 10 і більше СМС. Є й рекордсмени, зокрема користувачі МТС, що надіслали 453 та 231 СМС, користувач Київстару що надіслав 206 СМС. Хоча абоненти МТС є рекордсменами за кількістю надісланих СМСок з одного номера, саме від власників пакетів Київстар надійшло найбільше СМСок - 48%, відповідно з Life - 29% та з МТС - 23%.

Зупинки, з яких надіслали найбільше СМС:

Трамвайні зупинки Шувар і Угорська в сторону центр, Любінська-Вговського до Південного, Медової Печери, дві зуинки на Новому Львові (Литвиненка і Кибальчича), Академія мистецтв до Сихова, аж на сьогому місці кінцева автобусів Санта-Барбара, замикають десятку зупинки Перинатальний центр на Вашингтона в обидві сторони. 

Абонентів Київстар (068) найбільше цікавлять зупинки на Кривчицькій Дорозі та Сихові,

Київстару - Новий Львів, Пульмонологічний центр, перинатальний центр, кінцева на Медової печери та зупинки на Новому Львові: 

МТС - Шувар, Любінська-Виговського, Литвиненка, Караджича, Шухевича та Угорська:

Лайф - для львів’ян є молодіжним оператором, тому й не дивно що найпопулярніші зупинки це Шувар, Католицький університет, Шота Руставелі в сторону Стрийської (та КінгсКросу) та Медової Печери.

Загалом же кількість СМС росте із кожним місяцем, як через те що районні адміністрації встановлюють знаки на зупинках так і через те що львів’яни звикають до сервісу. Невелике просідання відбулося лише в серпні, коли традиційно всі відпочивають.

Більше 95% СМС-відповідей було надіслано менш ніж за хвилину, довше 2 хвилин довелося екати при отриманні 2,3% смсок, натомість підтвердження отримання СМСки абонентом прийшло від операторів тільки для 91,8% протягом хвилини, а у 56 випадках (з 21,5 тисячі) до підтвердження мобільним оператором передачі СМС пройшло більше години.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ