Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чи залишиться на посаді Максимов, стане відомо після аналізу діяльності обласних управлінь МВС – Василь Волга

Чи залишиться на своїй посаді Віталій Максимов, стане відомо після аналізу діяльності обласних управлінь МВС – про це сьогодні, 15 грудня, повідомив на прес-конференції народний депутат, секретар комітету Верховної Ради по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією Василь Волга.

За його словами, зараз МВС ретельно моніторить ситуацію в правоохоронних органах на місцях, а також свою перевірку проводить профільний комітет Верховної Ради. Висновки парламентського комітету стануть відомими приблизно за два тижні, однак, як повідомив Василь  Волга, з його особистої позиції, така кількість резонансних злочинів, які останнім часом відбулися на Львівщині, дає підстави вважати роботу органів УМВС області незадовільною. Як наголосив Василь Волга, до міського та обласного управлінь міліції Львівщини є посилена увага з боку МВС та профільного комітету Верховної Ради. Поряд з тим, як запевнив нардеп, заяви Максимова про те, що це є вбивства із суто політичних мотивів, не відповідає дійсності.
„Сьогодні багато хто прикривається політикою тоді, коли починають зачіпати його інтнреси, називає це політичним замовленням. Дійшло вже до того, що навіть сварки в сім’ях починають кваліфікувати як з політичних мотивів. І справді, Львівщина, якщо порівнювати з іншими областями, не є на перших місцях за кількістю скоєння замовних вбивств, однак, окрім кількості, є поняття як якість замовних убивств – у нас був випадок в Луганській області, що чоловік посварився зі своєю жінкою і „замовив” її своєму сусідові. Це також кваліфікується як замовне вбивство, однак ми не можемо порівнювати це вбивство із тими, що були скоєні у Львівській області, коли вбивали бізнесменів, відомих осіб, які мали не лише великі фінансові, а й великі політичні впливи, тобто такі вбивства мають суттєвий політичний резонанс”, - наголосив Волга.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ