Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чиновники Станківської сільської ради намагались „подарувати” землі громади

Співробітники УСБУ у Львівській області викрили незаконні дії службових осіб Станківської сільської ради (Стрийський район), які безоплатно передавали у приватну власність земельні ділянки. Про це “Гал-info” повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.
  Так, у результаті вжитих оперативно-пошукових заходів співробітники управління  отримали інформацію про зловживання службових осіб вищевказаної сільської ради, які діяли всупереч вимогам ЗУ „Про місцеве самоврядування в Україні” та Земельного кодексу України. Вони склали та видали завідомо неправдиві протоколи і рішення двох сесій сільської ради про безоплатну передачу у приватну власність земельних ділянок, що належать до комунальної власності територіальної громади.
За фактом зловживань владою та посадового підроблення службовими особами Станківської сільської ради, що спричинило тяжкі наслідки інтересам держави та містять ознаки злочину передбачені ч. 2 ст. 364 і ч. 2 ст. 366 кримінального кодексу України. Управлінням СБУ у Львівській області порушено кримінальну справу. Зараз триває слідство. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ