Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Число заступників голови Львівської ОДА зменшилось до трьох осіб

У цей час готується зміна структури Кабінету Міністрів та ОДА, - про це сьогодні, 26 січня, на виїзному брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

Зокрема, коментуючи питання щодо своїх заступників, Михайло Цимбалюк сказав, що питання заступників ще не вирішено однозначно, адже наразі готується нова структура Кабінету Міністрів та ОДА.

«Власне, заступники досі ще не призначені, бо готується нова структура Кабінету Міністрів і облдержадміністрації. Заступників буде всього три. Тож, нині ми чекаємо на конкретну постанову Кабінету міністрів. Після того вже будуть затверджені заступники», - сказав Михайло Цимбалюк.

Нагадаємо, 10 січня в коментарі Гал-інфо голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк повідомив, що вже визначився з числом заступників. Їх буде четверо, а п’ятим буде заступник з питань підготовки до чемпіонату Євро-2012, який працюватиме до 2012 року.

До того ж, у Києві вже пройшли погодження чотири кандидати: на посаду першого заступника – Мирон Янків, заступника з гуманітарних питань Роман Любицький, з питань Євро-2012 Володимир Губицький, з питань АПК Іван Стефанишин. Про це Гал-інфо повідомило джерело у Львівській ОДА.

Мирон Янків обіймав посаду першого заступника голови Львівської ОДА за попереднього губернатора Василя Горбаля. Роман Любицький є директором інформаційного агентства "Західна інформаційна корпорація", фактичнийм власником якого вважається бізнесмен Петро Димінський. Володимир Губицький працював на посаді заступника голови ОДА з питань Євро-2012 у попередній адміністрації. Іван Стефанишин досі обіймав посаду директора департаменту аграрного ринку "Шувар" , а до того - заступника голови ОДА з питань АПК.

Додамо, що четверо заступників голови Львівської ОДА написали заяви на звільнення: заступник з питань економіки Геннадій Дмитренко, заступник з питань промислової політики Євген Пастух, заступник з птань АПК Ярослав Панюра, заступник із соціальних питань Ліляна Гримська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ