Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Cудове засідання по Знесінню перенесли?

„Із достовірних джерел стало відомо, що у зв’язку з хворобою однієї з суддів колегії Гриців В. суд по Знесінню сьогодні відкладуть”, – про це «Гал-info» повідомив координатор ГФЛ Олег Мацех.
Нагадаємо, судове засідання щодо погодження ТзОВ “Архібуд” місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. О. Довбуша, 15 (Знесіння) у м. Львові мало відбутися сьогодні. Справу розглядає суддівська колегія на чолі з суддею Лідією Масловською.
Скандал довкола будівництва в парку “Знесіння” триває ще з минулого року. Як з’ясувалося, ухвала №612 “Про погодження ТзОВ “Архібуд” місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. О. Довбуша, 15 у м. Львові”, яку Львівська міська рада винесла ще 1 березня 2007 року, порушує чинне законодавство, адже ділянка належить до рекреаційної зони і будувати там заборонено. Проте 5 липня минулого року депутати ЛМР проголосували за ухвалу №1023 “Про затвердження ТзОВ “Архібуд” проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. О. Довбуша, 15, у м. Львові” терміном на 10 років. Цими фактами зацікавились правоохоронні органи, зокрема міська прокуратура, яка подала позов до суду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ