Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

"Дабл-кіл готовий": 15-річний хлопець жорстоко розправився з родичами і похвалився в мережі

Після скоєння злочину 15-річний юнак "відзвітував" в Telegram-каналі фотографією і підписав її "Дабл-кіл готовий. Почав з баби з дідом, ще 7".

У вівторок, 1 вересня, в Івано-Франківській області 15-річний хлопець жорстоко вбив свого дідуся і ледь не позбавив життя бабусю, після чого похвалився цим на своєму Telegram-каналі. Як повідомляє прес-служба поліції області, підозрюваний о четвертій годині ночі сам подзвонив до поліції і зізнався в скоєнні злочині. Про це повідомляє УНІАН.

Ним виявився 15-річний житель села Бабче, Богородчанського району. Попередньо встановлено, що молода людина вночі з ножем напала на рідних, коли вони спали. Від отриманих численних ножових поранень 73-річний чоловік загинув на місці події, а 69-річну жінку з важкими тілесними ушкодженнями госпіталізували в лікарню.

Хлопець своєї провини не заперечував, однак чому скоїв злочин - не може пояснити. Його затримали неподалік від місця події. У траві біля будинку поліцейські знайшли знаряддя вбивства - ніж зі слідами крові.

Правоохоронці почали кримінальне провадження за ч. 2 ст.15, ч. 1 ст.115 (замах на вбивство), а також ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Юнака затримали в порядку ст. 208 КПК України. Проводиться слідство.

"1 вересня близько четвертої години ночі в поліцію Івано-Франківського регіону подзвонив 15-річний хлопець і розповів, що убив своїх дідуся і бабусю. Хіба повіриш такому повідомленню? Але на місце події відправили поліцейських і швидку для перевірки інформації. І шок! Хлопець зовсім не жартував ", - розповіли у департаменті карного розшуку. За даними поліції, злочин був цілеспрямованим.

"Злочин цілеспрямований і дуже бажаний. Спочатку хлопець бив молотками по голові, а потім намагався завершити "справу" ножем і іншими гострими предметами. Дідусь доклав усіх зусиль, щоб врятуватися, але будучи слабким і хворим не міг навіть встати. Яка страшна смерть", - розповіли правоохоронці.

Фотографії Кримінального розшуку в Телеграм

Після скоєння злочину 15-річний юнак "відзвітував" в Telegram-каналі фотографією і підписав її "Дабл-кіл готовий. Почав з баби з дідом, ще 7".

"Ні, не здалося. Жити було "сумно" і вирішив убити всю сім'ю. Заради інтересу. Ось така криваве розвага", - підсумували в департаменті карного розшуку.

Поліція встановила, що хлопець самостійно відшукував Telegram-канали та групи в соціальних мережах зі спрямованістю на насильство і вбивства. Він підписувався на спільноти і "навчався" насильству. Потім хлопець створив подібний власний канал.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ