Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДАІ Львова шукає родичів загиблого у ДТП

Міське управління Державтоінспекції у Львові просить допомоги у пошуку родичів невідомого чоловіка, який загинув у ДТП, яка мала місце 26.03.2009 року близько 20:30 год. на 528 км. -55 м. автодороги Київ-Чоп, між селами Малі Підліски - Гамаліївка, Жовківського району Львівської області.
Прикмети потерпілого: мужчина віком 30-40 років; волосся чорного кольору, довжиною близько 8 мм.; зріст 166 см., охайно обрізані нігті; худорлявої тіло будови. У минулому мав перелом носа. На верхній щелепі зуби рідкі (через один) три передні з металу жовтого кольору, на нижній щелепі два нижні зуби з металу жовтого кольору; лице овальне, брови чорні густі; губи тонкі, підборіддя широке скошене.
Був одягнений: в темно сіру (темно синю) куртку; сорочку чорного кольору, чорні джинси, сірі спортивні штани, світлу майка; сині труси, чорні високі черевики на зав’язку. Родичів або знайомих потерпілого просять звертатися за адресою: м. Львів, вул.. Городоцька 124/27, до слідчого ВР ДТП СУ ГУ МВС України у Львівській області Степаненка Ю.А., або за телефоном (8-032) 238-40-25. Прохання мати при собі документи, що засвідчують їх особу та особу загиблого.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ