Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДАІ нагадала водіям про правила руху під час шторму

Сьогодні, 30 червня, в Україні оголошено штормове попередження. У зв'язку з цим ДАІ України звертається до водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Якщо дощ настільки сильний, що ви перестаєте бачити транспорт, який іде попереду, відмовтеся від продовження руху. У такій ситуації зупиніться на узбіччі, обов'язково включивши при цьому аварійну світлову сигналізацію, йдеться в повідомленні ДАІ.

Під час дощу, а особливо з настанням темряви, водіям і пішоходам рекомендується обов'язково виділити себе на дорозі.

Водії повинні заздалегідь включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи - по можливості використовувати світлий одяг і світловідбиваючі елементи,що дозволить водіям здалеку їх побачити на дорозі і відповідно зреагувати.

Раніше повідомлялося, що на початку липня українців очікують сильні зливи, град та шквали.

На більшій частині території України очікуються короткочасні дощі, грози, в окремих районах шквали15-20 м/с та град, на півночі Лівобережжя,вночі в центральних областях, а вдень і в південній частині місцями сильні зливи. Вітер переважно північно-західний,5-10 м/с. Температура вночі +12 - +17, вдень+21 - +26 тепла (в Карпатах вночі 5-10°, вдень11-16°) у південній та східній частині вночі +18 - +23, вдень +27 - +32 тепла.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ