Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДАІ просить водіїв до кінця тижня не користуватися власними авто

Державтоінспекція попереджає, що у наступні чотири доби на дорогах держави буде ожеледиця та мокрий сніг і закликає водіїв без необхідності не користуватися власним транспортом. Про це повідомив сайт ДАІ.
Так, 8 січня у південній частині, східних і Дніпропетровській області хмарно, сніг, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, хуртовини. На решті території хмарно з проясненнями, невеликий сніг.

9 січня в східній частині, Криму і Приазов'ї очікуються хуртовини, а вдень 10 січня місцями в західних областях сніг (вночі 9 січня на сході подекуди сильний).

11 січня вночі в західних, північних областях, вдень на більшій частині території прогнозується невеликий сніг, мокрий сніг, вдень на півдні з дощем.

ДАІ закликає водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

"Під час сильних опадів необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), дотримуватися швидкісного режиму, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки), з особливою обережністю рухатися мостами та естакадами, відмовитися від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій", йдеться в повідомленні.

Крім того, ДАІ рекомендує водіям під час ускладнення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим хто виїхав бути максимально уважними та обережними за кермом.

Українська правда 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ