Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДАІ просить водіїв не зволікати із проходженням технічного огляду автомобілів

Щоб уникнути черг під час оформлення технічного огляду автомобілів, управління ДАІ у Львівській області просить водіїв не зволікати з проходженням цієї процедури. Адже, згідно із законодавством, пройти техогляд можна від 2 січня до 31 липня. Для цього, за словами заступника начальника управління ДАІ у Львівській області Михайла Чаплі, потрібно сплатити близько 60 грн (7,5 грн за огляд автомобіля, 4,5 грн за огляд причепа чи мотоцикла, 9 грн – за талон, 11,23 грн – за вініловий утримувач для талону технічного огляду, 34 грн – за діагностику автомобіля) та податок на  транспортний засіб (сума залежить від об’єму двигуна автомобіля).
 Пройти технічний огляд автомобіля водії можуть звернувшись до одного з міжрайонних відділів ДАІ у Львівській області (залежно від місця проживання водія) з 9.00-18.00 (понеділок-п’ятниця) та з 9.00-16.00 (у суботу).
За інформацією Михайла Чаплі, цьогоріч технічного огляду потребують близько 151 тисяча транспортних засобів, проте це вже зробили водії лише близько 30 тисяч (тобто 20%).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ