Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДАІ просить водіїв зважити на погіршення погодних умов

Шановні водії, будьте уважними та обережними у зв’язку з погіршенням погодних умов! За інформацією синоптиків, в цілому по Україні та у Львівській області зокремаочікується погіршення погодних умов – зниження температури. Про це йдеться у повідомленні прес-служби управління ДАІ у Львівській області.

При погіршенні погодних умов можливе виникнення ожеледиці, що приведе до утруднення проїзду вулично-шляховою мережею області. До того ж варто врахувати і стан автомобільних доріг, якість яких є далеко не найкращою.

Наполегливо рекомендуємо водіям транспортних засобів дотримуватись Правил дорожнього руху! Не перевищуйте ту швидкість руху, яка у даний момент і на даній ділянці дороги буде безпечною. Перед виконанням різних маневрів, у тому числі обгону, переконайтесь, що вони не спричинить перешкод учасникам дорожнього руху.

Дотримуйтесь безпечної дистанції та бокового інтервалу. Якщо виникла необхідність загальмувати, то не робіть цього різко. При цьому слід пам’ятати, що за умов ожеледиці на дорозі гальмівний шлях транспортного засобу є значно більшим.Також закликаємо водіїв та пасажирів транспортних засобів користуватись пасками безпеки.

Водії, виконуючи правила дорожнього руху, пам’ятайте, що цим самим ви збережете життя і здоров’я не лише собі, але й тим, хто поруч.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ