Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДАІ проводить операцію «Залізничний переїзд»

Від учора та до 30 вересня працівники ДАІ України, зокрема й Львівської області, проводитимуть всеукраїнську операцію «Залізничний переїзд». Повідомила «Гал-info» прес-секретар УДАІ у Львівській області Світлана Добровольська. Працівники дорожньо-патрульної служби будуть стежити за дотриманням дорожнього руху водіями, обстежуватимуть залізничні переїзди щодо присутності та доцільності там певних дорожніх знаків, а також досліджуватимуть, у якому стані перебувають переїзди. За словами Світлани Добровольської, у ДТП на залізничних переїздах переважно потрапляють місцеві мешканці, які часто їздять цією дорогою, тому й втрачають необхідну при перетині залізничного переїзду пильність.

Цьогоріч кількість таких ДТП на Львівщині суттєво зросла, адже якщо за 2005 рік у нашій області сталося 7 таких ДТП, то за неповних 9 місяців цього року – вже 6, внаслідок яких одна особа загинула та восьмеро травмовано.
Нагадаємо, вчора у Стрийському районі внаслідок порушення правил дорожнього руху водієм КРАЗу на залізничному переїзді вантажівка зіткнулася з електропоїздом.
За 8 місяців 2006 року в Україні сталося 92 ДТП на залізничних коліях, у яких 22 особи загинуло та 51 травмовано.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ