Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДАІ розпочала полювання на нелегальних таксистів

З втратою постійного місця роботи все більше чоловіків заробляють тим, що нелегально перевозять людей на власному авто. У Головної державної інспекції автомобільного транспорту кажуть, що такі водії піддають пасажирів небезпеці, оскільки не мають необхідного досвіду роботи і не несуть жодної відповідальності. Управління спільно з ДАІ вже провели кілька рейдів. Підставні пасажири привозили порушників просто на штрафмайданчики. Адже за нелегальне надання послуг з перевезення Адміністративний кодекс передбачає вилучення транспортного засобу.

Вирішити проблему, на думку чиновників транспортної інспекції, могли б стоянки таксі в місцях найбільшої концентрації людей.

Юрій Майборода, начальник Головної держінспекції на автотранспорті Мінтрансзв'язку розповідає: "Необхідно облаштування місць, де людина може цивілізовано скористатися послугами з перевезення таксі, і їй не потрібно буде ходити біля краю проїзної частини з піднятою рукою. Така людина, знаючи, що в тридцяти метрах є стоянка таксі, може пройти туди по пішохідній доріжці і зробити посадку в автомобіль", передає UBR.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ