Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Даішника, який зневажив українську мову, звільнено з органів внутрішніх справ

Працівника ДАІ Одеси, який зневажив українську мову, звільнено з органів внутрішніх справ. Про це повідомила прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

Зокрема, у повідомленні зазначено: "Учора на Інтернет-сайтах з’явилася інформація та відео, на якому демонструвалося небажання інспектора ДАІ м.Одеси спілкуватися із водієм українською мовою. Одночасно працівника Державтоінспекції звинувачували у неповазі до державної мови.

Керівництвом МВС України було доручено Департаменту ДАІ МВС України негайно провести службову перевірку за викладеними фактами та у разі їх підтвердження вжити відповідних заходів реагування.

У ході здійснення перевірки з’ясувалося, що зазначені факти підтверджуються: інспектор ДАІ дійсно дозволив собі публічну демонстрацію неповаги до державної мови, тим самим дискредитуючи звання працівника міліції.

За результатами проведеної перевірки інспектора ДАІ звільнено з органів внутрішніх справ. Одночасно вжито заходів дисциплінарного впливу (від суворої догани до звільнення з посади) до його керівників, які не забезпечили належну професійну підготовку старшого сержанта міліції".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ