Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДАІшники «дописують» водіям більшу кількість порушень ПДР у протокол?

Начальник управління ДАІ у Львівській області Володимир Семенина у коментарі «Гал-info» спростував інформацію про те, що інспектори ДАІ «дописують» водіям у протоколи більшу кількість порушень для звітності.
За словами головного даішника області, така інформація є неправдивою. «Наші працівники не вдаються до таких кроків і підробити такий протокол неможливо», — запевнив він.
Нагадаємо, з 10 січня 2008 р. працівники ДАІ вилучають права у водіїв за низку грубих порушень. Такий наказ дав міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Зокрема, за його словами, до таких порушень будуть належати виїзд на зустрічну смугу, перевищення швидкості та виїзд на тротуар. При цьому міністр додав, що такі порушення можуть призвести до серйозних аварій, і тому з 10 січня ДАІ сформує нові й підрозділи для посилення контролю.
Проте, як стало відомо „Гал-іnfо”, багато водіїв скаржаться на те, що інспектори ДАІ під час складання протоколу про порушення правил дорожнього руху, «дописують» їм кількість порушень – для звітності.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ