Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий вважає, що дамба на Грибовицькому сміттєзвалищі міцна, але береженого Бог береже

Дамбу на Грибовицькому сміттєзвалищі можна буде добудована тільки за однієї умови – коли ми отримаємо землю, яку Малехівська сільська рада має передати Львову. Про заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

"Поки ми не отримаємо землю, яка потрібна для продовження дамби, роботи не можна продовжувати, тому що жодна дозвільна структура документи не підпише. Це буде кримінал.

Питання полягає у бажанні Малехівської сільської ради дати дозвіл для того, щоб були продовжені роботи на дамбі. Для цього вони просто повинні проголосувати і виділити землю. По-іншому це буде дуже складно зробити. 

Дамба, яка зроблена на сьогодні, вона міцна, і я думаю, що вона може витримати будь-які надзвичайні ситуації. Але береженого Бог береже, тому ми звернулися ще раз до Малехівської сільської ради, адже це в їхніх інтересах. Останнє звернення до них було кілька дні тому, ми постійно до них зверталися, їхня відповідь не зрозуміла. Вони просто не хочуть з цього питанні голосувати на сесії.
", - наголосив Андрій Садовий. 

Голова Малехівської сільської ради Володимир Сеньковський у коментарі «Гал-інфо» розповів, що питання про дамбу та львівське сміття постійно звучить на сесіях: «Ми постійно на нарадах розглядаємо це питання. Про дамбу та львівські проблеми говоримо дуже часто. А про різні утиски та блокаду – це не правда. На мене ніхто не тисне, окрім Господа Бога», - зазначив Володимир Сеньковський. 

Львівська ОДА закликає владу Малехова виділити землю для укріплення дамби сміттєзвалища

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ