Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Данська фірма, що займається заміною системи водопостачання у Львові в рамках кредиту Світового Банку, значно запізнюється у виконанні робіт – Зеновій Сірик

Данська фірма, що займається заміною системи водопостачання у Львові в рамках кредиту Світового Банку, значно запізнюється у виконанні робіт – повідомив 20 квітня під час прес-конференції в.о. міського голови Зеновій Сірик. За словами Зеновія Сірика, він сьогодні, 20 квітня, зустрівся з представниками данської фірми і було вирішено не застосовувати ніяких санкцій щодо данської фірми, оскільки запізнення у виконанні робіт було викликано низкою об’єктивних причин.
Як повідомив в.о. міського голови Зеновій Сірик, данська фірма має закінчити свій обсяг робіт із заміни систем водопостачання протягом наступних шести місяців, а загалом контракт з данською фірмою в рамках кредиту Світового банку закінчиться через рік і три місяці. «Проблема є в тому, що у Львові бракує виконавців робіт, навіть головний підрядник – «Нафтогазбуд» не може вчасно освоїти виділені кошти для заміни систем водопостачання, отож данська фірма зараз домовляється з фахівцями з Луцька щодо залучення їх до виконання робіт», — зазначив Зеновій Сірик.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ