Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Дату проведення міського земельного аукціону та кількість ділянок, які виставлятимуть на ньому, визначить наступна сесія міської ради

Три-чотири земельних ділянки виставлять на наступний міський земельний аукціон, який має відбутися до кінця січня 2006 року, — повідомив «Гал-info» заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Ігор Гуменчук.
Три-чотири земельних ділянки виставлять на наступний міський земельний аукціон, який має відбутися до кінця січня 2006 року, — повідомив «Гал-info» заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Ігор Гуменчук. За його словами, точну кількість земельних діялянок, які виставлятимуть на аукціон, та дату проведення аукціона затвердять на наступній сесії міської ради.
Як повідомив Ігор Гуменчук, незабаром будуть прийняті нові правила продажу землі у Львові, які розробила міська рада. За його словами, 23 січня відбудеться громадське обговорення положень, розроблених міськрадою, а після цього їх винесуть на затвердження сесії міської ради.
Серед нововведень, зокрема, є положення про право продажу права на оренду землі.
«У 2000-2001 році ми вже застосовували таку практику, отож нічого нового міська рада не придумала — просто відновлюємо стару практику», — зазначив заступник начальника міського управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин. Раніше продаж права на оренду землі, за його словами, дозволялося здійснювати терміном на 50 років.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ