Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Давати правову оцінку рішенням обларади щодо приватизаційних рішень — це компетенція обласної прокуратури — Андрій Палюх

Давати правову оцінку рішенням Львівської обласної ради щодо приватизаційних рішень — це компетенція обласної прокуратури — заявив „Гал-info” прокурор Львова Андрій Палюх. Щоправда, оскільки йдеться про приватизацію приміщень у центральній частині Львова, міська прокуратура разом із прокуратурою області, за його словами, все ж з’ясує в робочому порядку, хто досліджуватиме правомірність дій ЛОР.
„Безумовно, що прокуратура має вивчати матеріали, те, що стало підставою ухвали цього рішення і давати юридичну оцінку щодо його законності у відповідності до чинного законодавства”, — наголосив Андрій Палюх.
Нагадаємо, 26 грудня, вже фактично під закінчення сесії депутати „провели” низку приватизаційних питань. Зокрема, йдеться про приватизацію кафе «Золотий вепр», що на площі Ринок, 17, „Віденської кав’ярні” і готелю „Відень”, а також приміщення на вул. Чайковського, де знаходиться офіс ВО „Свобода”. Коментуючи ці рішення, низка депутатів вже встигли назвати їх незаконними.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ