Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Давиду Жванії потрібно бути відвертішим щодо справжніх мотивів виходу з „Нашої України” – Володимир В'язівський

Член партії "Народний союз "Наша Україна" Володимир В’язівський вважає, що його колишній соратник по партії Давид Жванія не захотів розповісти про справжні мотиви свого виходу із НСНУ.

«Не треба плутати партію і Президента. Те, що Президент є членом партії,  не означає,  що він відповідає за все, що в ній відбувається. Президент  виконує свої функції як гарант Конституції і жодних розбіжностей з позицією партії у нього немає. Натомість в партії є розбіжності з діючим урядом і антикризовою коаліцією. Щодо  того, що приводом для  виходу з «Нашої України» Давида Жванії була неможливість президентської партії бути опозиційною,  то, як на мене, Давиду Жванії потрібно бути відвертішим. Я думаю, в нього були інші мотиви для виходу з партії, проте їх я коментувати і називати не буду», – сказав «Гал-info» Володимир В'язівський.
 Нагадаємо, що член партії "Народний союз "Наша Україна" Давид Жванія в інтерв’ю «Дзеркалу тижня» заявив  про свій вихід з лав партії. Свій крок він пояснив тим, що "Наша Україна" не змогла реально стати ні партією влади, ні самостійною партією, її роздрібнили внутрішня гризня та відсутність атмосфери довіри між лідерами.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ