Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Давидяка не налякало, що керівництво ЛАЗу подало інформацію у прокуратуру

„Я не підбурюю працівників ЛАЗу до саботажу та страйків, а відстоюю їх права щодо виплатили їм заборгованості по заробітній платні”, - зазначив у коментарі „Гал-info” депутат Львівської облради Степан Давидяк.
Подана інформація у прокуратуру не налякала Давидяка, а навпаки він надіється, що подана інформація у прокуратуру керівництвом ЛАЗу лише пришвидшить реагування на ситуацію, яка склалася на заводі. „Я знаю, як себе поводити і стояти на захисті лазівців”, - каже він.
Давидяк наголосив, що директор ТзОВ "Львівські автобусні заводи" Сергій Челяпін фахово не відповідає займаній посаді, адже навіть не може дати конкретні відповіді на запитання лазівцям. „Ще в кінці 2008 року Челяпін мав сказати про плани на наступний рік та ймовірні скорочення, а не допустити до того, що на роботу виходить 10% працівників, а 90% - ні, - каже він. - Челяпін нефахова людина, щоб якісно діяти у ситуації, що склалася на заводі”.
З приводу звинувачень щодо банкрутства та продажу цехів, то Давидяк зауважив, що жодних цехів не продавав, за його керівництва були відчужені лише невеликі площі на Стрийській, через складне становище підприємства на той час, але реальних збитків це не могло завдати. „Відчужені землі на Стрийській – крапля в морі”, - каже Давидяк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ