Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Давимука виключає як об’єднання з комуністами у рамках широкої коаліції, так і об’єднання з Тимошенко у рамках опозиційної міжфракційної групи

Більшість нардепів депутатської групи НРУ, яка є частиною парламентської фракції „Наша Україна”, не мають намір входити в склад широкої коаліції, але водночас вони і не примикатимуть до опозиційного міжфракційного об’єднання, котре створюватиметься на основі депутатів БЮТу. Про це „Гал-info” розповів народний депутат України, член фракції „Наша Україна” Степан Давимука.
„Я і частина моїх колег не маємо наміру входити у широку парламентську коаліцію, оскільки ми не можемо об’єднуватися з нашими ідеологічними противниками комуністами. Ми переконані у тому, що в разі приєднання депутатів-рухівців до широкої коаліції, це призведе до ідеологічної смерті партії”, – розповідає нардеп Давимука.
Степан Давимука наголошує на тому, що така його позиція та частини його однодумців не означає того, що вони перейдуть в опозицію. „Ми підтримуємо та  підтримуватимемо Президента Ющенка та його курс і не входячи в широку коаліцію. Таке можливо. Саме тому не слід розцінювати наші дії, як наше наближення до опозиційних настроїв БЮТ”, – додає Степан Давимука.
Як повідомляла „Українська Правда”, член фракції БЮТ Дмитро Видрін заявив, що незабаром слід очікувати розколу парламентської фракції „Наша Україна” та приєднання значної її частини до опозиційного міжфракційного об’єднання. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ