Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Де терміново позичити гроші без пояснень та відмов

Коли терміново необхідно отримати певну суму грошей, питання ціни та наслідків, можуть бути знехтувані основною потребою. Найперше, що приходить в голову, коли потрібні гроші – піти до знайомих, та позичити в них. Іноді, це діє, а іноді, ні. Якщо в близьких людей немає зайвих грошей, знадобиться шукати інші варіанти, де взяти, або позичити необхідну суму.

Останнім часом, в Україні набуває популярності особливий спосіб швидкого кредитування через інтернет. Мікрофінансові компанії, що застосовують fintech технології, пропонують українцям кредит онлайн на карту без необхідності зазначати на які цілі необхідні гроші. Такий спосіб не вимагає надання документів, або довідок. Оформлення займає мінімум часу та зусиль.

Що пропонують МФО компанії

Мікрофінансові компанії онлайн і офлайн кредитування пропонують невеликі за сумою позики без відмов, з виплатою на банківську карту позичальника. Технологія процесу досить проста, але несе масу переваг для позичальника.

  • Вигідно. Відсутність витрат дозволяє кредитувати з мінімальною ставкою. Ні банки, ні кредитні компанії не можуть конкурувати в ніші мікрокредитування з невеликими, мобільними МФО компаніями.
  • Швидко. При оформленні мікропозик не потрібно надавати документи та довідки. У більшості випадків, вимоги обмежені необхідністю мати паспорт та ІПН код. Деякі компанії, наприклад, CreditPlus, готові надати позику після формального оформлення, без надання документів.
  • Доступно. Технологічні особливості дозволяють кредитувати дистанційно, через інтернет, коли позичальник і кредитор не бачать один одного в момент оформлення позики. Це відкриває доступ до сервісу для всіх українців, незалежно від їх місця розташування. Також деякі компанії використовують автоматичні системи, за допомогою яких сервіс оформлення і видачі позик працює цілодобово.

МФО компанії зацікавлені в максимальному потоці клієнтів, і це логічно. Чим більше клієнтів, тим більше буде прибуток. Тому вимоги доступу до послуг мінімальні, і рідко відрізняються.

  • Необхідно мати паспорт України та ІПН код.
  • Бути повнолітнім, від 18 років.
  • Мати доступ до мережі інтернет, мобільний телефон, комп'ютер.
  • Мати дійсну банківську карту.
  • Знаходиться в момент оформлення на території України.

Як кредит онлайн на карту в CreditPlus

У МФО компанії CreditPlus можна отримати позику на карту за 7 - 10 хвилин. Процедура оформлення досить проста, і не викличе труднощів у більшості українців. На першому етапі необхідно повідомити про необхідну суму і термін за допомогою спеціальної форми або калькулятора. Потім заповнити анкету і оформити заявку. Далі дочекатися рішення по заявці і підписати договір. Після цього, через пару хвилин, гроші будуть відправлені на карту клієнта.

Інформація розміщена на правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ