Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Дефіциту бензину на Львівщині не буде

Дефіциту бензину на Львівщині не буде. Про це у коментарі “Гал-info” сказав  керівник прес-служби ВАТ „Концерн „Галнафтогаз” Олесь Пограничний, відповідаючи на запитання, чи на Львівщині може виникнути ситуація, аналогічна, до тієї, яка виникла у Донецьку: на автозаправних станціях Донецька бензин марки А-95 відпускається тільки по безготівкових розрахунках, оскільки на АЗС спостерігається дефіцит цього пального. Як пояснили компанії Донецька, які займаються реалізацією пального, -  за готівку невигідно реалізовувати бензин за такими цінами, які встановлено законодавчо.
За його словами, забезпеченість чи незабезпеченість пальним певної марки залежить, як спрацює кожна окремо взята компанія. «До прикладу, на наших автозаправках бензин закуплений у достатній кількості», - запевняє Олесь Пограничний.
Як додає Олесь Пограничний, дефіцит пального може виникнути через те, що не було враховано, що до цього часу буде хороша погода, тобто попит на бензин буде триматися. «За нашими підрахунками, компанії забезпечені пальним, незважаючи на те, що договори про закупівлю пального були орієнтовані на минулорічні», - сказав він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ