Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Делегація Львівщини взяла участь у Новорічному зібранні німецької економіки в Україні

Делегація Львівщини взяла участь у найбільш репрезентативному зібранні німецьких ділових кіл в Україні - традиційному Новорічному зібранні німецької економіки в Україні, яке пройшло в Києві 17 січня - про це повідомив начальник управління зовнішніх зв’язків та євроінтеграції Львівської облдержадміністрації Лев Захарчишин, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

В зустрічі  також взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Німеччини в Україні  д-р Ганс-Юрген Гаймзьот, Делегат Німецької економіки  в Україні  Карін Рау, Голова Державної Податкової Служби України п. Олександр Клименко, Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України – Вадим Копилов.

Мета даного заходу - інформування керівної ланки німецьких фірм та банківських і фінансових установ про перспективи інвестиційної діяльності в Україні та стан її економічного розвитку.

У своїх виступах представники Німеччини наголосили на високій динаміці українсько-німецьких економічних зв’язків, на тому що саме Німеччина є одним з провідних партнерів та інвесторів в економіку України.

Начальних управління зовнішніх зв’язків та євроінтеграції Лев  Захарчишин передав вітання  від голови Львівської облдержадміністрації  Михайла Костюка всім присутнім  та поінформував  Делегата Німецької економіки в Україні п. Карін Рау про розвиток співпраці Львівщини з Німеччиною, перш за все з такими партнерськими регіонами як Вільна Земля Тюрінгія та про найближчі плани і проекти.

Під час зібрання відбулись численні зустрічі між представниками ділових та дипломатичних кіл обох країн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ