Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Делегація Львівщини взяла участь в урочистостях з нагоди Дня Соборності в Києві

22 січня делегація Львівщини на чолі з головою Львівської облдержадміністрації Михайлом Костюком взяла участь в урочистих заходах з нагоди Дня Соборності та Свободи України. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У складі делегації від Львівщини у святкових заходах  взяли голова Громадської ради при  Львівської обласній державній адміністрації Зеновій Бермес, майстер спорту міжнародного класу з вільної боротьби, учасниця олімпійських ігор 2008 року в Пекіні Оксана Ващук, генеральний директор Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької Тадей Едер, начальник Львівської залізниці Богдан Піх, голова постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради Орест Шейка та інші.

Святкові збори відбулися  в Національному палаці мистецтв «Україна» в Києві, а після завершення концертної програми в Національному палаці мистецтв «Україна» відбулася святкова зустріч Президента України з учасниками урочистого зібрання.

У розмові взяли участь глави всіх релігійних конфесій України, відомі громадські, політичні та культурні діячі. На зустрічі також були присутні попередні Президенти України - Леонід Кравчук, Леонід Кучма, Віктор Ющенко.

Звертаючись до присутніх, Віктор Янукович наголосив, що їх підтримка ініціативи щодо проведення в Україні Дня Соборності та Свободи започатковує добру традицію святкування, яка відіграватиме велику роль в об’єднанні Українського народу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ