Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Делегація Львівської області взяла участь у ІIІ Міжнародному форумі інвестицій та інновацій в Одесі

“Львівська область розпочала активну підготовку та пошук партнерів на VI Міжнародний ярмарок інвестицій та нерухомості “Україна-ЄС”, який проходитиме 4-6 жовтня 2006 року у м. Львові. Наш регіон уже зараз активно бере участь у різноманітних міжнародних виставково-ярмаркових заходах та форумах, щоб перспективні інвестори відвідали Львівський форум у жовтні”, - зазначив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Валерій П’ятак на зустрічі з австрійськими інвесторами.
1-3 червня 2006 року у м. Одесі делегація Львівської області взяла участь у ІIІ Міжнародному форумі інвестицій та інновацій, де представляла інвестиційні можливості Львівської області та поширювалися інформаційні буклети і запрошення до участі у VI Міжнародному ярмарку інвестицій та нерухомості у м. Львові. Крім інвесторів, запрошення було вручено Ксенії Ляпіній - раднику Президента України, голові Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, а також Віктору Івченко – голові державного агентства України з інвестицій та інновацій, які пообіцяли презентувати інвестиційні проекти Львівщини.
З метою належного представлення інвестиційного потенціалу нашого регіону, Львівщина буде презентуватися на Українсько-швейцарському інвестиційному та банківському форумі, який відбудеться з 4 по 10 липня 2006 року в Давосі (Швейцарія).
До участі у форумі з швейцарського боку запрошені понад п’ятсот банківських установ, представництв іноземних банків та інвестиційних компаній, які керують капіталами з понад 90 країн світу і засвідчили великий інтерес щодо можливості інвестування в українську економіку та зацікавлені встановити корисні контакти з лідерами бізнесових та політичних кіл України. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ