Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Делегація Міністерства оборони України взяла участь у конференції “The Riga StratCom Dialogue 2019

1–12 червня представники Міністерства оборони України взяли участь у конференції з питань стратегічних комунікацій “The Riga StratCom Dialogue 2019”. До складу делегації увійшли фахівці Навчально-наукового центру стратегічних комунікацій у сфері забезпечення національної безпеки та оборони Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

В рамках заходу були проведені робочі зустрічі з експертами Центру передового досвіду НАТО зі стратегічних комунікацій (NATO Strategic Communications Centre of Excellence) та Балтійського оборонного коледжу (Baltic Defence College) щодо налагодження співпраці та залучення фахівців НАТО до підготовки особового складу Збройних Сил України в рамках діяльності Навчально-наукового центру стратегічних комунікацій у сфері забезпечення національної безпеки та оборони.

Представникам Центру передового досвіду були презентовані книги “War. No Comment” та “Світ, який ми захищаємо”.

Довідково

 “The Riga StratCom Dialogue” – це щорічний захід, який є майданчиком для обміну досвідом, проведення дискусій між практиками та теоретиками, діяльність яких пов’язана зі стратегічними комунікаціями. Ця конференція надає можливість обговорити виклики сьогодення та майбутнього щодо стратегічних комунікацій. Цього року конференція зібрала 650 представників з 45 країн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ