Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Делегація зі Львівщини виїде у Чернігівську область - вшанують подвиг Героїв Крут

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич підписав розпорядження "Про відзначення у 2012 році Дня вшанування подвигу Героїв Крут" з метою збереження історичної пам’яті українського народу, утвердження національно-патріотичного виховання молоді та для належного вшанування подвигу Героїв Крут. Повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Відповідно до цього розпорядження управлінню з питань соціально-культурної діяльності обласної ради доручено забезпечити організацію участі керівництва і депутатів обласної ради, курсантів Львівського державного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут, представників громадськості Львівщини в урочистих заходах з нагоди Дня вшанування подвигу Героїв Крут, що відбуватимуться 29 січня 2012 року в м. Крути Чернігівської області.

Урочисті заходи із відзначення Дня вшанування подвигу Героїв Крут пройдуть 27 січня і у м. Львові. Підготовкою та проведенням їх займаються управління з питань соціально-культурної діяльності Львівської обласної ради спільно з головним управлінням з питань внутрішньої політики, преси та інформації Львівської облдержадміністрації, Львівським державним ліцеєм із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут та представниками громадських організацій.

Олег Панькевич також рекомендував головам районних рад та міським головам міст обласного значення провести на належному рівні в районних центрах та містах обласного значення святкові заходи з нагоди відзначення Дня вшанування подвигу Героїв Крут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ