Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Делегація зі Львівщини вивчала досвід створення та функціонування індустріальних зон Чеської Республіки

4 - 10 червня 2006 року відбулася робоча поїздка делегації Львівщини до м. Злін та м. Брно (Чеська Республіка) на запрошення віце-губернатора Регіону Південна Моравія Ігора Поледнака. Очолював делегацію заступник голови Львівської облдержадміністрації Тарас Федак – повідомили в прес-службі Львівської ОДА.
Зокрема, в рамках візиту було підписано Протокол намірів між Львівською областю і Злінським краєм та відвідано ряд технологічних  парків Регіону Південна Моравія з метою ознайомлення з практикою створення та функціонування індустріальних зон Чеської Республіки.
Проведено зустріч з Старостою та директором санаторного комплексу м. Луговіце, де обговорювався досвід чеської сторони у розвитку санаторно-курортного комплексу та можливостей застосування його у м. Моршин та м. Трускавець (реконструкція будівель під сучасні санаторні комплекси, питання залучення іноземних інвестицій у курортну зону).
Під час візиту проведено переговори з керівництвом компанії «Хаме» (виготовлення продуктів харчування) щодо можливостей започаткування виробництва на території Львівської області, зокрема по випуску консервації овочів та фруктів, пошуку партнерів по виготовлення склотари та налагодження контактів з підприємствами Львівської області по вирощуванню сільськогосподарської продукції.
Чеська Республіка є одним з основних торговельних партнерів Львівщини, зокрема лише протягом трьох місяців 2006 року обсяг двосторонньої торгівлі Львівської області з Чеською Республікою становив 12,9 млн дол. США або 3,3% від загального обсягу зовнішньоторговельного обороту області, при експорті 3,4 млн дол. США та імпорті – 9,5 млн дол. США.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ