Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Делегати обласної конференції НСНУ привітали учасників створеної помаранчевої коаліції у Верховній раді

Делегати конференції ЛОО НСНУ висловили вітання в адрес представників всіх політичних сил, що об’єдналися заради створення Демократичної коаліції у Верховній раді. Текст заяви-привітання  подаємо повністю.
     «Ми, делегати Львівської обласної конференції політичної партії „Народний Союз Наша Україна”, сердечно вітаємо представників всіх патріотичних політичних сил, передусім наших соратників по блоку „Наша Україна”, Блок Юлії Тимошенко та Соціалістичну партію України, із створенням Демократичної коаліції у Верховній Раді Україна. 
„Наша Україна” підтвердила свою принципову та послідовну позицію щодо формату об’єднання в Українському Парламенті. Не зважаючи на те, що  окремі політичні сили намагалися створити напругу навколо переговорного процесу, незважаючи на ультиматуми та спроби шантажу, „Наша Україна” відстояла необхідність підготовки та підписання програмного документу – Коаліційної Угоди, у якій викладені основні пріоритети розвитку України як незалежної, європейської, демократичної держави і яка регламентує взаємостосунки між гілками влади.
Переконані, що створення Демократичної коаліції відкриває нову сторінку в історії України. Усі національно свідомі, державницькі, демократичні сили об’єднали свої зусилля на виконання Програми Президента України Віктора Ющенка,  задля спільної праці на благо українського народу.
Впевнені, що створення Коаліції демократичних сил у Верховній Раді сприятиме подальшій плідній праці між нашими політичними силами і на місцевому рівні.
Нашу глибоку стурбованість викликає реакція політичних утворень на створення коаліції демократичних сил – в першу чергу Комуністичної партії України та Партії Регіонів. Методи, які застосовують деякі політики – блокування роботи Верховної Ради України, виступи із категоричними заявами та ультимативними вимогами, погрози акціями громадянської непокори та „парадом суверенітетів” вслід за „мовним” – переходять не лише межу цивілізованого діалогу між владою і опозицією, а і суперечать Конституції України та чинному законодавству.
Ми вимагаємо від Президента, Уряду, Верховної Ради України, керівників силових структур невідкладно дати належну оцінку діям, які спрямовані на розкол українського суспільства, загрожують суверенітету та територіальній цілісності Української держави.»
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ