Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

День мисливця на Львівщині відзначатимуть майже тисячу мисливців та гостей свята

Вперше мисливці із Львівщини проводитимуть змагання та відзначення Дня мисливця у селі Раковець Пустомитівського району. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив заступник начальника Львівського обласного управління Лісового та мисливського господарства Василь Бурмас.
„Ми намагаємося запровадити такі заходи восени. Раніше День мисливця відзначали влітку у місті Кам’янка-Бузька. Тепер побачимо, як це проходитиме осінньої пори. Мисливці вирішили напередодні свята Михайла зібратися на змагання. Команди формуватимуть із учасників товариств мисливців, державних підприємств лісового господарства, а також студенти Львівського лісотехнічного університету братимуть участь у конкурсах. Також у змаганнях зможуть брати участь із батьками діти”, – розповів Василь Бурмас.
Він зазначив, що під час проведення Дня мисливця можна буде придбати продукцію бджільництва та вироби народних митців. „Ми вирішили урізноманітнити захід, запросили пасічників та народних митців. Вже є підготована окрема ділянка. Там також буде працювати військово-польова кухня, страви з якої зможуть покуштувати гості свята”, – розповів Василь Бурмас.
За словами Василя Бурмаса, на відзначенні Дня мисливця у селі Раковець очікують приблизно на тисячу відвідувачів.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ