Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

День пам’яті жертв голодомору – для молитви, а не для політичного піару – депутат Володимир Кожан

«Дешевий політичний піар навколо питання голодомору є неприпустимим, ганебним та суперечить суспільній і людській моралі», - так вважає депутат Львівської обласної ради Володимир Кожан.

 

Депутат звертається до усіх політиків не перетворювати завтрашній день пам’яті жертв голодомору та політичних репресій у фарс. «Змагатися, хто більше завтра запалить свічок – безглуздо, бо люди, котрі померли, чекаючи такого жаданого, святого шматочка хліба, та ті, що безневинно віддавали власне життя, стаючи жертвами катів, аж ніяк не мріяли про симуляцію та політичну спекуляцію їхньою пам’яттю, - зазначає Володимир Кожан.

 

На переконання депутата, до питання голодомору треба підходити цивілізовано та гуманно. «Господь, щодня надсилає випробування, аби ми стали кращими, але це не завжди є для нас наукою. Закликаю завтрашній день провести у скорботі, не займатися окозамилюванням, а щиро запалити поминальну свічку, йти до церкви, молитися за упокій закатованих і замучених голодом та у молитві просити Всевишнього, щоби подібних лихоліть більше ніколи і нікому не довелося переживати», - йдеться у зверненні Володимира Кожана.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ