Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

День прапора «розбавили» транспарантами

Ложкою дьогтю в урочистостях з нагоди Дня прапора, котрі проходили поблизу Львівської обласної ради, став пікет мешканців Бібрки, котрі вимагають остаточного закриття підприємства «Полісинтез». «Геть горе-інвесторів з Бібрки!», «Полісинтезу» – ні!», «Ми хочемо жити!», – з такими гаслами вийшли мешканці м. Бібрка під стіни обласної ради.
Як розповіла представник громади м. Бібрки Ольга Попович, ще минулого року обласна влада задекларувала перенесення підприємства з м. Бібрки у Новий Розділ. Але мешканців хвилює, що приблизно 14 т хімічної речовини ТДІ, яка мала бути використана для виробництва поролону, й досі знаходиться на території підприємства. За словами пані Попович, керівництво «Полісинтезу» не йде з громадою на контакт, але і не поінформувало людей, що воно збирається робити з цією хімічною речовиною.
Сьогоднішнє ж урочисте підняття прапора біля Львівської облради відбулося у річницю першого підняття прапора Львівською обласною радою першого демократичного скликання 9 квітня 1990 року. В урочистостях взяли участь голова Львівської облдержадміністрації Микола Кміть, голова обласної ради Мирослав Сеник, голова Тернопільської облради Олексій Кайда та депутати попередніх скликань Львівської облради.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ