Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Денькович має свіжу порцію фактів про корупцію у Львівській обласній раді

Іван Денькович стверджує, що ще не оприлюднив всіх фактів про корупцію у Львівській обласній раді і оприлюднить їх згодом. Про це сьогодні, 14 квітня, він заявив «Гал-інфо».

 

Голова ЛОО ВО «Батьківщина» має претензії щодо створення тимчасових контрольних комісій Львівської обласної ради з перевірки його заяв про корупцію в обласному парламенті. Тимчасові комісії, на думку народного депутата, мали б очолити люди, які не причетні до корупції і є незалежними.

 

Водночас з прокуратурою щодо розслідування оприлюднених ним фактів корупції, як зазначив Іван Денькович, він ще не спілкувався, чекає на запрошення. Також Іван Денькович, спростував закиди голови постійної комісії з питань регламенту Львівської обласної ради Тараса Колтика, який заявив, що Іван Денькович не приходив на засідання комісії, щоб розповісти про відомі йому факти корупції в ЛОР. «Всі знають номер мого мобільного телефону, мого помічника. Натомість, керуючий справами Львівської обласної ради Євген Захаревич відсилає офіційні листи до Києва навіть тоді, коли я знаходжуся у Львові. Йому дана така вказівка», – зазначив голова ЛОО «Батьківщина».

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ