Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Денькович стверджує, що корупціонери з облради вимагали 20 тис. доларів від директора «Карпатської джерельної»

Корупційний клан, який діє у Львівській обласній раді, вимагав від директора торгової марки «Карпатська джерельна» 20 тис. доларів за голосування за питання про відведення гірничого відводу для цієї компанії. Про це сьогодні, 22 березня, під час прес-конференції повідомив народний депутат, голова ЛОО ВО «Батьківщина» Іван Денькович.

 

За його словами, щоб проголосувати питання про відведення гірничого чи земельного відводу, треба звернутися до «звязкового», який за певну плату домовиться із корупційним кланом про голосування питання. Корупційний клан отримає свій відкат – 10%. Наприклад, на ремонт доріг в області було виділено 28 млн грн. Щоб район міг отримати частину цих коштів, він змушений був дати відкат Львівській обласній раді, інакше гроші направляли в іншу місцевість.

 

На думку Івана Деньковича, всі голови районних рад, багатьох сільських рад знають як вирішуються питання у Львівській обласній раді. Вони є його однодумцями у боротьбі з корупцією.

 

Іван Денькович зазначив також, що не вірить, що нове керівництво міліції почне розслідування корупційних діянь в обласні раді.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ